Det är så roligt att kombinera hej vilt med diverse saker från skafferiet och tillsätta ens egna favoritsmaker, För en tid sedan provade jag att torka jordgubbar (blev supergott – kommer ett eget inlägg om det) och de fick åka ner i müslin tillsammans med torkade äpplen, kokos och annat smaskigt
torkadejordgubbar. Lägg torkadejordgubbar i botten på en form klädd med bakplåtspapper. Häll sedan över smeten och strö till sist över lite torkadejordgubbar
Tillsätt hallonen och jordgubbarba och mixa igen på hög tills att smeten är helt slät. 2 dl färska eller helt tinade jordgubbar. 2 dl färska eller helt tinade jordgubbar
Jag har garnerat med färska jordgubbshalvor, lite torkadejordgubbar från Dr Oetker och flingsalt. En mör bakad pajskal fylld med non bake chokladcheesecake och toppad med färska jordgubbar och flingsalt
Och som pricken över i, dekorerad med mjölkfri choklad, jordgubbar och hallon. jordgubbar. jordgubbar. Garnera toppen med jordgubbar, hallon och chokladrutorna 10 portioner