Bred ett tunt lager majonnäs ovanpå och runt om hela smörgåstårtan för att inte brödet ska torka. med sallad, ost, skinka, tomater, kokt ägg och persilja
Ta upp filéerna ur marinaden och torka dem med hushållspapper. 30 g färska örtkryddor, fint hackade - jag blandade persilja, timjan och körvel. 30 g färska örtkryddor, fint hackade - jag blandade persilja, timjan och körvel
Skölj av köttet i kallt vatten och torka av det med hushållspapper. Koka upp vatten, salt, skalad och klyftad lök, skalad morot i bitar, ska-lad rotselleri i bitar, vitpeppar, lagerblad, timjan och persilja i en gryta eller tryckkokare
Bred ett tunt lager majonnäs ovanpå och runt om hela smörgåstårtan för att inte brödet ska torka. med sallad, ost, skinka, tomater, kokt ägg, gurka och persilja
Skölj och borsta skalet lite lätt, torka av och skär potatisen i klyftor eller halvor. örter och kryddor ex persilja, oregano, timjan eller annan krydda/ört som gillas
Torka ur stekpannan. Hacka eller klipp persiljan. Tillsätt lök, svamp och hackad persilja (spar lite till garnering) och fräs under omrörning tills löken börjar mjukna