Skölj och torka av potatisen. I med äggulor och bacon/vitlöken, persilja, citronsaft, salt och peppar. Ugnsrostad färskpotatissallad med halloumifärskpotatisolivoljaflingsalttorkad timjanruccolarädisorminiplommontomaterhalloumicrema de balsamicoDela potatisen i halvor och ringla över olivolja
Torka dem och stick små hål i skalet med en provnål. Eller lägg potatisarna på en tallrik i mikron, täck med mikrolock och tillaga dem i ca 10 minuter på full effekt, beroende på hur stora potatisarna är. 1 msk persilja
Torka av dem och stick små hål i skalet med en provnål. Toppa med curryräkor och persilja. bladpersilja. Lägg potatisarna på en tallrik i mikron, täck över med mikrolock och baka dem, ca 10-12 minuter på full effekt
Skala, skiva och skölj samt torka potatisen torr med lite hushållspapper. Blanda smör, pressad vitlök och hackad persilja med lite salt och peppar i en mixer eller rör ihop för hand
Låt kallna och torka i fler timmar. Rengör mikrovågsugnen För att göra mikron ren fungerar det utmärkt med det billiga och miljövänliga alternativet citron
Låt remsorna torka i rumstemperatur på ett galler eller på bakplåtspapper. Jag blandade min med stekta champinjoner, sparris, lök och massa färsk persilja samt körsbärstomater
Ta upp och torka av fisken och lägg den på en tallrik. Tillsätt matfett och persilja. Tillaga under lock i mikron på 650W i 3–4 minuter. 2 msk hackad persilja
Torka av och vänd dem i saltat och pepprat mjöl. Garnera med persilja. Tina potatisarna i mikron, stek dem därefter hastigt i fett i stekpanna, blanda ner rödbetor och skivad salladslök
Ta upp och torka av fisken och lägg den på en tallrik. Tillsätt matfett och persilja. Tillaga under lock i mikron på 650W i 3–4 minuter. 2 msk hackad persilja
Torka av dem och stick små hål i skalet med en provnål. Toppa med curryräkor och persilja. Bladpersilja. Lägg potatisarna på en tallrik i mikron, täck över med mikrolock och baka dem, ca 10-12 minuter på full effekt
Torka av med hushållspapper. Finhacka persiljan och lägg i tillsammans med kycklingbitarna. Koka upp ättika och socker i mikron eller en liten kastrull tills sockret löst sig
Torka av dem och stick små hål i skalet med en provnål. Toppa med curryräkor och persilja. bladpersilja. Lägg potatisarna på en tallrik i mikron, täck över med mikrolock och baka dem, ca 10-12 minuter på full effekt