För tjocka remmar tar däremot längre tid att torka, så ett slags mellanting är bäst. Hur lång tid det tar kan skiljasig från ugntillugn och variera något mellan olika sorters remmar
Dela dem och torka dem på en plåt iugnentills de blir hårda. Kom på att jag hade litetorkadenypon hemma, så gjorde denna goda nyponsoppantill efterrätt igår
Torkanyponskalen utbredda på plåt iugnen eller i torkolla tills de är fullkomligt torra och med lätthet smulas sönder (stöt imortel/mixa eventuellt de torra skalen vid behov tillnyponskalsmjöl)
Plus att de torkadenyponen har väldigt lång hållbarhet. Har för övrigt köpt en ny cool penna på Granit som man kan skriva på glas och speglar med, sedan är det bara att torka bort med en våt trassa
Ta upp köttet och torka av det. MenySvamptoastTjälknöl med rotfruktsgratängNyponpannacottaFörrätten var en enkel historia med stekt svamp och charlottenlök irikligt med smör på stekt vitt bröd