Spritsa lagerbladskräm på biskvibottnarna och toppa med bär, florsocker och mynta. 1färska eller frysta lagerblad. 1tinade vinbär och krusbär. Spritsa ut på bakplåtspapper och låt torka i rumstemperatur i 15 min
Vill man ha dom lite knaprige så tryck ut dom mer och låt dom torka på eftervärmen i ugnen. Lättbakade mandelkakor som passade utmärkt att toppa med grädde och bär
Torka kikärtorna torra med hushållspapper och lägg dem sedan i en bunke. I min smulpaj hade jag frysta hallon, blåbär och jordgubbar men det går såklart lika bra att ta det du har hemma såsom äpple, päron, björnbär, rabarber
Vill man inte använda den färsk så går det bra att förvälla och frysa in eller torka. När det hade fräst en stund så hällde jag i lite frysta gröna ärtor som fick tinas och värmas i pannan
Stäng av värmen och låt pepparkakorna torka klart på eftervärmen. Här hittar du mina favoriter av mindre söt glögg, smaksatt med granatäpple och ingefära, blåbär och äpple