Torka frysta bär recept

Panforteröra med frysta bär

Panforteröra med frysta bär

Servera med hackad banan, frystabär och cashewgrädde. Så mycket frystabjörnbär som du orkar proppa ner
Biskvi med lagerbladskräm och syrliga bär

Biskvi med lagerbladskräm och syrliga bär

Spritsa lagerbladskräm på biskvibottnarna och toppa med bär, florsocker och mynta. 1färska eller frysta lagerblad. 1tinade vinbär och krusbär. Spritsa ut på bakplåtspapper och låt torka i rumstemperatur i 15 min
Mandelmusslor

Mandelmusslor

Vill man ha dom lite knaprige så tryck ut dom mer och låt dom torka på eftervärmen i ugnen. Lättbakade mandelkakor som passade utmärkt att toppa med grädde och bär
Tips på mat till studenten

Tips på mat till studenten

Tag upp köttet ur marinaden och torka av. Ta fram ev frysta hallon. Lägg frukt och bär i skivor i tillbringaren
Världens bästa kalkon

Världens bästa kalkon

Torka av kalkonen på både ut- och insidan. godis eller färska bär till dekoration ( till sommaren blir det definitivt bär
Godisremmar

Godisremmar

Använd färska bär eller tina frysta. Mixa bären till en slät puré och söta med lite agave eller honung om bären inte är tillräckligt söta i sig själva
Hälsosam smulpaj

Hälsosam smulpaj

Torka kikärtorna torra med hushållspapper och lägg dem sedan i en bunke. I min smulpaj hade jag frysta hallon, blåbär och jordgubbar men det går såklart lika bra att ta det du har hemma såsom äpple, päron, björnbär, rabarber
Snabb pasta med trattkantareller

Snabb pasta med trattkantareller

Vill man inte använda den färsk så går det bra att förvälla och frysa in eller torka. När det hade fräst en stund så hällde jag i lite frysta gröna ärtor som fick tinas och värmas i pannan
7 sorters glutenfria kakor till jul

7 sorters glutenfria kakor till jul

Stäng av värmen och låt pepparkakorna torka klart på eftervärmen. Här hittar du mina favoriter av mindre söt glögg, smaksatt med granatäpple och ingefära, blåbär och äpple
Hemkonservering (hermetisk inkokning)

Hemkonservering (hermetisk inkokning)

Torka av ev. Den kan användas för både grönsaker,frukt,bär, svamp, kött och fisk. När burkarna svalnat tar du upp dem och torkar av dem