Tonfisksallad ris majs recept

Marockansk tonfisksallad

Marockansk tonfisksallad

Tonfiskris. Majs. 6 portioner marockansk tonfisksallad. 3 dl långkornigt ris. Liten bit lök- finhackad 6 portioner marockansk tonfisksallad. 3 dl långkornigt ris
Tonfisksallad med keso och ägg

Tonfisksallad med keso och ägg

Blanda tonfisk och ris. sallad gjord på sallad, gurka, tomat, majs och äpple. sallad gjord på sallad, gurka, tomat, majs och äpple
Tonfisksallad

Tonfisksallad

Blanda tonfisk, ris och grönsaker. Tonfisksallad (2 personer). 2 dl kokt ris. 2 dl blandning av gröna ärtor, sojabönor och majs. 2 dl kokt ris. 2 dl blandning av gröna ärtor, sojabönor och majs

Tonfisksallad med ris och ägg

Blanda ris, tonfisk, sallad, lök, tomater och majs. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen. Låt riset svalna
Tonfisksallad med risonipasta

Tonfisksallad med risonipasta

ärter, majs och paprika blandning(fryst). Dagens middag blev en matig tonfisksallad med risonipasta. Risoni är pastakorn som ser ut som ris
Tonfisksallad

Tonfisksallad

Blanda sedan ris, tonfisk,tomater, gurka, majs, paprika och oliver. Koka riset enligt paketet och låt kallna
Tonfisksallad

Tonfisksallad

Blanda riset med tonfisk, ärtor, majs, purjolök, tomat och gurka. Jag föredrar att blanda med varmt ris och äta den lite ljummen, men speciellt sommartid kan det vara gott att blanda i lite isbergssallad och äta den kall istället
Salade Nicoise med ris

Salade Nicoise med ris

Blanda löken, vinäger och majs med avsvalnat ris. 4 portioner kokt ris1 dl kokta haricoverts5 Hårdkokta ägg2 burkar tonfisk i vatten eller olja(jag tog en av varje)1 burk majsNågra finhackade tomater1 finhackad liten gul lök eller några charlottenlökarvinäger (jag använde balsamvinäger idag)SvartpepparSaltCayennepepparCitronOlivoljaLägg den finhackade löken i några matskedar vinäger, så att löken täcks och drar åt sig vinägerns smak. 4 portioner kokt ris. 1 burk majs
Meny för lata med begränsad ekonomi

Meny för lata med begränsad ekonomi

Till lunch blir det en tonfisksallad inspirerad av sallade Nicoise men förenklad. Koka riset och låt svalna, låt under tiden den finhackade löken dra i vinäger, vilken vinäger som helst går bra, jag använder i dag äppelcidervinäger
Bulgursallad med tonfisk och ägg

Bulgursallad med tonfisk och ägg

Tonfisksallad åt mannen och jag ofta för många år sedan, och då innehöll den vitt ris, tonfisk och ärtor/majs/paprika-blandning
Nyårs mat från 80 talet

Nyårs mat från 80 talet

Tonfisksallad baserad på ris, piffad med frysblandning av paprika, ärtor och majs, var vardagsmat, liksom rostbiff och potatissallad

Tonfisksallad

Koka under tiden grönsaksblandningen och riset enligt anvisning på förpackningen. ärtor/majs/paprika. Häll av tonfisken, blanda den och riset med grönsakerna

Tonfisksallad och tyrolersås

Servera till nykokt ris. ärtor/majs/paprika. Hacka isbergssalladen, skär gurkan och tomaterna. Blanda i salladsingredienserna i en salladskål