Tonfiskröra, lika perfekt till ägg, som till smörgåspålägg. Bara blanda ihop och ätas direkt, eller som pålägg som man kan förvara under ett par dagar i kylen
En väldigt enkel men god röra, mycket god på smörgås tillsammans medägg. Finhacka en rödlök och knippen med dill och blanda ner detta i tonfisken tillsammans med crème fraichen, och rör ihop allt
Kokta ägg är perfekt, tonfiskröramed kokta ägg, lök och majonnäs, ändå bättre. Jag startar veckan med att slänga ut ett frukosttips, jag har nämligen lovat mig själv att börja äta frukost (trumvirvel), varje dag, amen
Hacka äggen i mindre bitar och rör ihop med de övriga ingredienserna. Lägg tonfisken i en bunke. Hacka dillen och löken i små bitar och blanda ner i bunken med tonfisken
Lägg röran i ett gott bröd eller servera som på bilden med en härlig sallad. och nykokta ägg. Skiva lök och selleri, blanda med majonnäs, tonfisk och kanske lite