Häll av vattnet från tonfiskburkarna och vänd försiktigt ner tonfisken i currysåsen. Detta recept har jag tänkt lägga upp så länge, men det blir aldrig av
Börja varva lasagneplattorna med tonfisksåsen och den andra tonfiskburken. Har varit sugen på att testa tonfisklasagne sedan jag för några dagar såg på när min väninna stod och lagade det till sin familj
Häll bort vätskan ur tonfiskburken o spara den. Sätt ugnen på 250 grader. Om du använder torkade lasagneplattor måste dessa koka i lättsaltat vatten i en stor kastrull i 5 min
Lägg i en mixer, sardeller, tonfisk avrunnen, oliverna, kapris, 1 msk hackad persilja, den gröna chilin, äggulorna och 0,5 tsk paprikapulver, tillsätt olivoljan som sparats från tonfiskburken och kör det till en mjuk slätt blandningen
Häll av vattnet från tonfiskburkarna och blanda sedan alla ingredienser i en skål. Detta receptet hittade jag ursprungligen hos NomNomPaleo, men det är lite modifierat efter vad jag hade för ingredienser hemma första gången jag gjorde det
Låt din mat vara din medicin, och din medicin vara din mat