Hon hade gjort egen teriyakisås och marinerat tonfisken i. Servera med sallad och wasabismör. Tonfisken fick sedan vändas supersnabbt i stekpannan och sedan skäras i skivor
Ni måste prova om ni får tag i färsk tonfisk och gillar lite asiatiska smaker. Wasabimajonnäs. Tonfisk. Lägg tonfiskskivorna i paneringen och tryck till så att blandningen fastnar ordentligt
Nu steker du tonfisken som hastigast. Wasabicrème. Servera med en klick wasabi och inlagd ingefära. 1 stor skiva tonfisk ca 1,5 cm tjock, sesamfrö, szechuanpeppar som trots sitt namn ej är närbesläktad med vare sig chilipeppar eller vanlig peppar, utan tillhör vinruteväxterna och är närmast släkt med citrusfrukterna såsom apelsin och citron. 1 tsk wasabi, 1 dl creme fraiche, salt (ev några droppar pressad chili). 1 tsk wasabi
Servera tonfisken med salladen och gärna en klick wasabi och japansk soja, eller teriyakisås. Vad sägs om att byta ut tacosen mot en skön grön sallad och en bit snabbstekt tonfisk på tallrikarna ikväll
Lägg upp den på en kyld tallrik tillsammans med finriven rättika, inlagd skivad ingefära, riven saltad gurka som fått rinna av, lite wasabi samt kanske tunna, tunna skivor av purjolök som dekoration (ej på bilden)
Dekorera med gurkstrimlorna och Wasabin ovanpå. Skiva tonfisken mycket tunt med elkniv eller filékniv. Lägg tonfisken på en stor tallrik, som carpaccio
Tonfisk. Wasabi. Wasabi. Wasabi. Bre eventuellt på wasabi och lägg på önskad topping. Servera din sushi med önskade tillbehör som misossoppa, wasabi och inlagd ingefära
Bred på ett tunt lager wasabi på riskudden och lägg på lax- och tonfiskskivor. Gör likadant med de andra tre och varva mellan laxen, surimin och tonfisken
Här kan du använda allt från lax, tonfisk, svärdfisk till kungsräkor, avocado osv. Stryk ut ett tunt lager wasabi ca 2 cm från nedre kanten. Stryk på ett tunt lager wasabi och toppa med tunna skivor av valfri fisk, ca 14 gram i vikt
Här kan du använda allt från lax, tonfisk, svärdfisk till kungsräkor, avocado osv. Stryk ut ett tunt lager wasabi ca 2 cm från nedre kanten. Stryk på ett tunt lager wasabi och toppa med tunna skivor av valfri fisk, ca 14 gram i vikt