Sesamfrön. Tonfisk panerad i krossad svartpeppar, koriander och lite sesamfrö serverad med pak choi, shiitake, vårlök och mycket chili och lite rostad vitlök
Mixa det med olivolja, sesamfrön och yoghurt. Servera tonfisken med ris, hummus och sallad. Strö lite salt i en stekpanna, halstra tonfisken i saltet ca 30 sekunder på varje sida
Ingen vanlig tråkig panering, nej då, det blev ett dopp i krossad svartpeppar och chiliflakes för Håkans fisk medan Ankis bit fick en vända i rostade sesamfrön
Nu steker du tonfisken som hastigast. 1 stor skiva tonfisk ca 1,5 cm tjock, sesamfrö, szechuanpeppar som trots sitt namn ej är närbesläktad med vare sig chilipeppar eller vanlig peppar, utan tillhör vinruteväxterna och är närmast släkt med citrusfrukterna såsom apelsin och citron
Mixa det med olivolja, sesamfrön och yoghurt. Tonfisk är en väldigt "köttig" fisk. Men en tonfisk vill man inte ha helt genomstekt för då blir den torr
Salladen blev så där härligt syrlig och det passar så otroligt bra till den lite sötare smaken som tonfisken bjuder på, och dom där sesamfrönas nötighet bryter fint av däremellan
Ett kryddsmör med lime och chili och rostade, svarta sesamfrön till tonfisken. Tonfisk. Igår hittade (köpte) vi två fina bitar färsk tonfisk som vi beslöt äta med en asiatisk grönsallad
Tillsätt äggen, gräslök, dill, sesamfrön och majsmjöl. Jag tycker om att äta kokt, kall quinoa i sallad tillsammans med en god vinägrett, men i mitt senaste påhitt har jag använt dem istället för ströbröd i tonfiskbiffar