Lägg på tonfisken. Lägg på kapris, oliver, sardeller och persilja. 1400 g färsk tonfisk, MSC-märkt. 11 dl kapris. 18 sardeller. 1Stek tonfisken hastigt på hög värme i smör och olivolja
En fransk tonfisksallad där man inte verkar vara riktigt överens om orginalreceptet. Egentligen vill man ha sardeller i dressingen, men min butik hade tydligen sålt slut på sardellerna så jag ersatte med kapris, det gick bra det med
Mixa avsköljda bönor, kapris, sardeller och citronskal- och saft med mixerstav. Lägg upp salladen på ett fat och lägg på oliver, kapris och klyftade ägg
Låt tonfisken rinna av, men spara 1-2 msk av oljan, skall användas sen. Lägg i en mixer, sardeller, tonfisk avrunnen, oliverna, kapris, 1 msk hackad persilja, den gröna chilin, äggulorna och 0,5 tsk paprikapulver, tillsätt olivoljan som sparats från tonfiskburken och kör det till en mjuk slätt blandningen. 1 msk kapris. 1 brk tonfisk i olja á 170 g