Provköket brukar ju försöka härma det ena och det andra och detta är faktiskt från början ett försök att härma den där Kelda-tomatsoppan man kan köpa färdig på tetrapack
Servera medmozzarella och färsk basilika. Pressa ner den andra vitlöksklyftan och smaka av med salt. Bryn dem i en kastrull med olivolja (ca 2 msk). 125 gram mozzarellaost-bulle, 125 g
Mixa tomaterna och fyll på med buljongen. mozzarella. Smaksätt eventuellt med salt och svartpeppar. Smaksätt också med riven mozzarella, ca 1,5 msk per person
Servera soppan toppad medmozzarella-blandningen. Skär mozzarellan och paprikan i små bitar. Lägg bitarna i en skål tillsammans med den hackade färska basilikan
Toppa med resten av korven, tomater, citronskal och riven mozzarella. 1 liter Kelda® Mild tomatsoppa. 1 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Mild tomatsoppa 150 g körsbärstomater 200 g salsiccia, ca 2 stycken 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv rivet skal av ½ citroner 1 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella