Tomatsoppa med mozzarella recept

Mild tomatsoppa med mozzarella

Mild tomatsoppa med mozzarella

Provköket brukar ju försöka härma det ena och det andra och detta är faktiskt från början ett försök att härma den där Kelda-tomatsoppan man kan köpa färdig på tetrapack
Tomatsoppa med mozzarella

Tomatsoppa med mozzarella

Lägg i bitar av mozzarella och dekorera med oregano. Till det åt vi en toast med smält brieost och tomatmarmelad

Tomatsoppa med mozzarella

Härlig tomatsoppa gjord på färska tomater, serverad medmozzarella. Underbart gott och mättande tomatsoppamed få kolhydrater
Tomatsoppa med mini mozzarella

Tomatsoppa med mini mozzarella

Hetta upp en kastrull med olja i botten. mini mozzarellabollar. Mixa soppan slät med en stavmixer, späd den med lite mer vatten om den blir för tjock

Tomatsoppa med mozzarella

Servera medmozzarella och färsk basilika. Pressa ner den andra vitlöksklyftan och smaka av med salt. Bryn dem i en kastrull med olivolja (ca 2 msk). 125 gram mozzarellaost-bulle, 125 g
Tomatsoppa med mini mozzarella

Tomatsoppa med mini mozzarella

De är som godast nu, då passar det perfekt att göra en tomatsoppa till middag. Hetta upp en kastrull med smör i
Tomatsoppa med mozzarella

Tomatsoppa med mozzarella

Skala och hacka lök och vitlök och fräs i en gryta med olja utan att det får färg. Vid servering lägg mozzarellabitar i soppan och en klick pesto
Italiensk tomatsoppa

Italiensk tomatsoppa

Vill du lyxa till det så kan du toppa det hela med lite mozzarella. Servera sedan gärna med nybakat bröd
Het tomatsoppa med mozzarellatoast

Het tomatsoppa med mozzarellatoast

Fyll korvbröden med tomaterna och mozzarellan. Späd eventuellt med lite vatten till önskad konsistens. Skiva tomaterna och mozzarellan
Italiensk tomatsoppa med mozzarellafyllda quesadillas - Recept - Tasteline.com

Italiensk tomatsoppa med mozzarellafyllda quesadillas - Recept - Tasteline.com

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Quesadillas 4 st tortillabröd 200 gram mozzarella 150 gram soltorkade tomater 2 kvist(ar) oregano , några kvistar 1 st svartpeppar , krossad 1 st smör 0 st olivolja Soppa 1 st gul lök(ar) 3 dl vatten 1 tsk torkad basilika 1 nypa(or) chiliflakes , eller cayenne 1 msk grönsaksbuljong , tärning 2 burk(ar) konserverade körsbärstomater 1 st salt 2 msk tomatpuré 1 msk röd balsamvinäger 2 st vitlöksklyfta(or) 4 st soltorkade tomater 2 kvist(ar) oregano , några kvistar 0 st svartpeppar Köp receptet Näringsvärde Kcal
Tomatsoppa på färska tomater

Tomatsoppa på färska tomater

Mixa tomaterna och fyll på med buljongen. mozzarella. Smaksätt eventuellt med salt och svartpeppar. Smaksätt också med riven mozzarella, ca 1,5 msk per person
Rostad tomatsoppa

Rostad tomatsoppa

För att göra den matigare serveras den med en god mozzarella. Detta är en mustig soppa med mycket tomatsmak
Tomatsoppa med soltorkad tomat och senap

Tomatsoppa med soltorkad tomat och senap

Servera soppan toppad medmozzarella-blandningen. Skär mozzarellan och paprikan i små bitar. Lägg bitarna i en skål tillsammans med den hackade färska basilikan
Tomatsoppa

Tomatsoppa

Garnera med persilja. Lägg i tärnad mozzarella vid servering. Mozzarella. Red med standardmjölk och låt den sjuda ytterligare 10 minuter
Mild tomatsoppa med salsiccia

Mild tomatsoppa med salsiccia

Toppa med resten av korven, tomater, citronskal och riven mozzarella. 1 liter Kelda® Mild tomatsoppa. 1 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Mild tomatsoppa 150 g körsbärstomater 200 g salsiccia, ca 2 stycken 1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv rivet skal av ½ citroner 1 dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella