I skrivende stund er det kveld, stille på fjorden og vi sitter rundt bålpannen på terrassen. Vi har grillet til middag, og som jeg tidligere har skrevet er jeg ingen hardcore griller
Det är något alldeles speciellt och fantastiskt gott med svenska solvarma tomater. Vår familj konsumerar så många kilo tomater i veckan under sommaren att jag tror att det borde löna sig att öppna en egen tomatodling
Brug gerne kartoflerne til at holde lidt sammen på farsbrødet Bages i en forvarmet ovn ved 180 grader i omkring 45 minutter Serveres med fx græsk tomatsalat 500 g hakket lammekød
Helgen är över i ett nafs, vilket den alltid är när man ”bara” är ”ledig” om söndagarna. Eller man behöver inte vara på plats i butiken… Ledig är man aldrig eftersom med eget innebär det ett 24/7 jobb
Som første rett serverte vi nybakt focaccia med bøffelmozzarella, tomatsalat med perletomater, masse basilikum, litt god olivenolje og hvitvinseddik og artisjokkhjertepuré