Lägga i en kastrull med socker, rivet citronskal, vatten och ingefäran. Jag funderar på om jag ska tigga några stycken och göra grön tomatmarmelad som jag har hört talas om men aldrig smakat
Eftersom det finns en gräns för hur många stekta gröna tomater man kan äta lånade jag inspiration från min syster som pratade lyriskt om den gröna tomatmarmelad med citron och ingefära som hon gjort av sina omogna tomater
Kryddiga drömmar Göteborgs Kex Utvalda Små Digestive Tunna skivor av krispigt grön äppel Ekologisk bergsost från Allgäu (som är en hårdost med väldigt mycket smak) Tomatmarmelad med ingefära Den skarpa alpostens nästa fräna smak gifter sig fullständigt med den kryddiga marmeladen
Skala en bit ingefära. Med köket fullt av härliga tomater i olika färger och former blev det så klart en väldigt vacker tomatsallad, men också en kanonkod tomatmarmelad
(lite riven ingefära). Tomatmarmeladen är god att t. ex ha till ostbrickan. Det är en bra marmelad att göra när man har tomater som inte vill mogna och som är gröna
Den innehåller även en perfekt balans mellan chili, vitlök och ingefära. Nu senast sattes jag till att börja med på att göra en tomatmarmelad till gåsleversnittarna
oxå gott att smaksätta med, en bit färsk ingefära eller för en annan smakton, en vaniljstång. ex stekta gröna tomater som är mer än en trevlig film, eller en god syrlig grön tomatmarmelad som smakar underbart tillsammans med färskost och ett riktigt bra surdegsbröd
ex stekta gröna tomater som är mer än en trevlig film, eller en god syrlig grön tomatmarmelad som smakar underbart tillsammans med färskost och ett riktigt bra surdegsbröd