olivolja + olja från de soltorkade tomaternaRingla lite olivolja på en ugnsplåt eller liknande. Strimla myntan och strössla ut över den färdigbakade fetaosten
Dela tomaterna och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Jag har dock inte gjort på lammracks utan lammfilé och så hoppade jag över myntaoljan men annars är det enligt recept
Innan jag tar tag i packningen igen måste vi prata fyllda tomater. De här fyllda tomaterna åt vi för några veckor sedan och receptet hittade vi i Yotam Ottolenghis Plenty
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumi och lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Fräs tomathacket och hälften av chillihacket och häll sedan i kokosmjölken och låt koka upp. Här bjuder jag på en härlig rätt med mycket smak och lite hetta, nämligen äggnudlar i kokosmjölk toppad med stekt squid, chili, lime och mynta