Halvera körsbärstomaterna. Lägg slutligen i tomaterna. Tomkhagai, 4 portioner. 1 ask körsbärstomater á 250 g. Tomkhagai, 4 portioner. 1 ask körsbärstomater á 250 g 1 citrongräs (endast den vita delen)
cocktail tomater. Tomkhagai var jag sugen på, så Tomkhagai skulle det bli. Stek i någon minut och tillsätt därefter kokosmjölk och philidelphiaost och en halv pressad lime, skiva upp tomaterna och champinjonerna och låt dem koka upp i kokosmjölken
Tomkhagai – Thailandsk kycklingsoppa. Kikärtspasta med stekt grönkål, vitlök och tomat (vegan). Dessutom ett schema, inköpslista och viktig information för en komplett omställning under en viss tid
Tomkhagai – Thailandsk kycklingsoppa. Kikärtspasta med stekt grönkål, vitlök och tomat (vegan). OBS. Den här veckomenyn har jag redan lagt ut i det här inlägget
Jag gjorde också TomKhaGai i veckan som är en av mina favoritsoppor. kycklingbröst fyllt med diverse italienska godsaker i gräddsås med torkade tomater
Skär vitkålen i bitar och klyfta tomaten. Tomkhagai. Tillsätt sedan broccoli och tomat och låt puttra i ytterligare 5 min tills kycklingen är klar. 1 st Tomater
Avsluta med att att lägga i den skivade tomaten och toppa med den hackade koriandern. Blev så sugen på att laga någon god soppa till kvällen så det fick bli Tomkhagai
Tillsätt sedan lök, tomat och svamp som du hackar i lite större bitar. Den här kycklingsoppan med kokosmjölk eller TomKhaGai som den brukar kallas är en mättande och väldigt smakrik soppa som direkt kvalificerade sig på vår topplista för soppor