Denna veganska glass fungerar fint för de som inte vill eller kan äta mjölkprodukter. Lite socker är det i den men inga stora mängder så den är hyfsat nyttig också
Lägg i några små kulor tofuglass eller klickar youghurt. Skär rabarbern i 2 cm bitar. Skär upp vaniljstången och skrapa ut fröerna, som blandas med rabarbern
2 dl tofuglass vanilj. 2 dl tofuglass vanilj. Det är alltid bra att ha en knippe frysta bär i frysen, perfekt att ta till när det vankas shakes eller smoothies till mellanmål
10 msk tofuglass, vaniljsmak. Mixa ihop ingredienserna. Smaksätt dig fram och ta gärna mer mjölk eller glass beroende på vilken konsistens du själv önskar
Servera med tofuglass. 1 tofuglass, vaniljsmak. 1. Skala päronen och kärna ur dem. Skär i klyftor. 2. Smält margarin i en stekpanna och lägg i klyftorna