Gurkstavar, Avokado (skäres i stavar) Morot (skäres i fördel i stavar och kokas lite mjuka i en skvätt vatten, japansk soja, risvinäger och lite socker), Salladslök (de gröna blasten bildar ett vackert hål i sushibiten när man skär upp den i bitar), Tofu (behöver marineras med något eftersom den är så mild kanske sambalolek, soja eller sesamolja), Philadelfiaost i stavar (Fantastiskt gott),Rostade sesamfrön som man kan ha utanpå rullen, i rullen eller doppa ena sidan av en skiva i (torrostas i stekpanna under ständig närvaro annars smakar inte fröna någonting)
Gurkstavar, Crabsticks (kan rivas isär och blandas med majonnäs), Avokado (skäres i stavar) Morot (skäres i fördel i stavar och kokas lite mjuka i en skvätt vatten, japansk soja och lite socker), Salladslök (de gröna blasten bildar ett vackert hål i sushibiten när man skär upp den i bitar), Tofu (behöver marineras med något eftersom den är så mild kanske sambalolek, soja eller sesamolja), Philadelfiaost i stavar (Fantastiskt gott),Lax stavar, Rökt lax, Räkor som de är eller frästa i chili och vitlök är fantastiskt gott
tofu med havsalger (från underbara Astrid och aporna). Sen tjatar päronen om att det blir så onödigt dyrt att köpa sushi till alla barn om de bara äter ris
Marinerad tofu (Kung Markatta fungerar utmärkt). Jag tycker mycket om sushi. Förbered gurka, tofu och morötter genom att skära dem i långa och tunna ”stavar”
Stekte bland annat tofu i japansk soja. sushi söder om småland. I makin hade jag tofu, koriander, rödlök och gurka och i uramakin gurka, avokado och rödlök
Tofun. under tiden som du kokar pastan, stek tofun på hög värme tills den får färg på båda sidorna. Låt var och en fylla på sin egen soppskål med soppa, hackad vårlök, svamp, tofu och sesamfrön
→ Chimicurritofu, färsk koriander, rödlök, gurka. tips på hur man lagar sushi hemma. ←Inari (friterad tofu), wakamesallad (alger smaksatta med chili och sesam, finns att köpa färdigt), gurka, avokado
Tofu i bitar till, stekt aubergine, wasabi och soja såklart. Idag har jag haft det långtråkigt = haft tid att handla sushigrejer, göra sushi, fotogafera sushi och äta sushi
Tofu, avokado och wakame i all ära men det är få gånger jag ätit riktigt god "finsushi". en dejtig fredag med sushi, taco och drinkar av varierande kvalité
Svart ris-Sushi med Saffranstofu, Rökiga morötter och Apelsin/Jordnötssås. Med Saffranstofun och den söt-syrliga apelsinsåsen kommer du att vara lycklig heeela dagen
Jag har ju ätit misosoppa när vi beställt sushi, men aldrig själva råingredienser miso. Tofu måste marineras eller kryddas ordentligt för att vara ätbar, enligt mig
Denna gång valde jag dock att hålla mig till traditionellt sushiris, och fyllningen är dessutom helt vegansk, med fokus på den marinerade och bakade tofun