Det här receptet på skagenröra är Per Morbergs och är helt fantastiskt. ToastSkagen. Serveras på smörstekta toastskivor toppade med en riklig klick löjrom
Klart minus är skagenröran som är gjord på räkor i saltlake. Så här gör jag min ToastSkagen. Går man på en bra restaurang så är det ju självklart att man ska använda handgjord majonäs i sin skagenröra
Dock är det första gången jag gör den själv från grunden, är ju annars lätt att bara köpa en ask med färdig skagenröra i affären, men hur många procent räkor är det egentligen i den
Och de flesta i vår familj har alltid längtan efter skagenröra - gravida eller ej. Igår när vi hade fika-gäster bjöd jag på Toastskagen eftersom jag hade läst på Facebook att hon hade gravid-cravings på just det
I min variant så använder jag gärna pepparrot vilket ger ett gott sting till skagenröran. Den svenskaste av högtidsdagar närmar sig och det passar utmärkt att starta helgen med en toastskagen