Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar. Det har cirkulerat runt en del recept på pulled pork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Tina fisk och musslor, om du har dessa i frysen. Barnen hade varsin övernattningskompis i fredags och med en av kompisarna följde föräldrar tillika våra vänner
För nästan två år sen, efter att jag hade sett Tina Nordström laga detta hemma hos Andreas Carlsson i LA på tv, så var jag bara tvungen att prova laga Pulled pork, alltså dragen gris, och det var verkligen så gott som hon lovade att det skulle vara i programmet
Jag använde frysta kycklingfiléer direkt från frysen utan att tina dem något. Det är så himla smidigt och den här gången provade jag att göra pulled chicken och det blev lika bra som när jag gör min chili-pulled pork
Servera gärna glasstårtan med lite syrliga bär som t ex hallon (jag använde mig av frysta hallon som jag tinade lite lätt i micron, blev fräscht och gott till)
Nästa stop på Maxi och kyckling inhandlades, lades för att tinaoch så småningom fixas ihop. En vän hade gjort pulled chicken och det lät ju onekligen intressant
Börja med att ta fram ochtinaPulled Oumph. Den ska helst vara helt tinad när du använder den. När jag skulle handla till den här gången var det dessutom slut på vanliga Oumph Chunk, så jag fick köpa på mig Pulled Oumph istället, och skippade därför att ha i någon extra BBQ sås, då Pulled ju redan innehåller en massa sådan
Börja med att tina oumphen, helst i kylen i några timmar ur energisynpunkt – annars i micron. Pilla försiktigt ur våfflan med en gaffel och toppa med pulled oumph, sallad, vitlöksmajo, jalapenos och tomater