TinaNordström. Varma tomater och druvor. Både tomaterna och vindruvorna ska bli lite mjuka. Lägg brödet på ett galler med en plåt under och rosta det gyllenbrunt i ugnen över tomat- och vindruvsformen
Det har cirkulerat runt en del recept på pulled pork i matbloggsvärlden men jag körde på TinaNordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Johanna som bjöd hade hittat receptet hos TinaNordström. Vi lekte "fångarna på gården", kopplade av i deras fina spa-anläggning och åt en massa god mat
Eftersom vi inte tycker om vanlig pajdeg (typ mördeg), så använder jag en pajdeg som påminner lite om sconesdeg istället (jag tror att receptet kommer från en av TinaNordströms kokböcker)
För nästan två år sen, efter att jag hade sett TinaNordström laga detta hemma hos Andreas Carlsson i LA på tv, så var jag bara tvungen att prova laga Pulled pork, alltså dragen gris, och det var verkligen så gott som hon lovade att det skulle vara i programmet
Ursprungs receptet kommer från TinaNordström (TinasMat som gick på Tv) men jag har modifierat om receptet lite nu för att få ner fetthalten så det passar min kosthållning och inte får för högt ProPoints värde
Originalreceptet kommer från den välkända kocken (och en gång i tiden finalisten i Årets Kock) TinaNordström, och är faktiskt ursprungligen tänkt som ett nyårsrecept
Hemligheten bakom ett ljuvlig lent restaurangmos är förstås att man har i både en stor mängd vispgrädde samt en stor klick smör… Receptet är hämtat ur TinaNordströms bok Tina – hur du enkelt lagar min allra godaste mat (Bonnier Fakta)