Tillagning av kinakål recept

Korv på grönsaksbädd

Korv på grönsaksbädd

Tid för tillagning. Dra skinnet av korven och skär den i strimlor. 1 salladskål (kinakål), ca 700 g. 1 salladskål (kinakål), ca 700 g 2 purjolökar 2 syrliga äpplen
Wok - 130 kcal + 47-116 kcal

Wok - 130 kcal + 47-116 kcal

Tillagning. Lägg i vitkålen och morötterna, stek en stund på hög värme, tillsätt sedan resten av grönsakerna

Hälsans fisk

Skölj fiskfiléerna i rinnande vatten och låt dem rinna av. Halvera kinakålen och ta bort den vita stammen

Värmande köttsoppa

Rör inte i grytan under tillagningen. Skölj och låt rinna av i en nätsil. Ta upp 2/3 av köttet ur grytan och lägg i 1/3 av grönsakerna. 600 g grytbitar av bogfläsk. 1 huvud savoy- eller kinakål

Gyoza on my mind

Håll de färdiga gyozorna fuktiga under plastfilm i väntan på tillagning. Här fäller jag upp ridån och avslöjar receptet på en av mina absoluta Japanfavoriter