Det värsta (eller man kanske ska säga det bästa) är att det smittat av sig på resten av familjen så här hemma diskuteras det viltvilken mat vi ska tillaga och hur vi ska gå tillväga
Jag tillagade den ungefär som vanligt, helstekt iugnen. Jag hade köpt hem en ytterfilétillpingstafton för jag vissteinte vad jag skulle bjuda på och ville ha litevalmöjligheter
Vänd och tillagalika länge till. Placera lägget i en stor gryta med lock. Låt svalna i buljongen. Reducera buljongen och använd som pensling, smaksatt med lite honung
Detta var andra gången som jag tillagade just ytterfilé och den blev alldeles perfekt. *Därefter placera köttet ifolie, sätt i termometern och släng in den iugnen
Jag älskar lök men äkta hälften mår inte bra av det så vi försöker dra ned på det. Helgens måltid blev stora ajvarköttbullar (jag orkade inte rulla små) utan lök som serverades med råstekt potatis, morötter och blekselleri
Det spelar inte så stor vilken del köttet kommer ifrån för jag tillagar det på samma sätt. Jag brukar vanligtvis långsteka gul lök, men denna gången ugnstekte jag färsk rödlök