Skär en ficka i varje laxfilé och fyll den med ost. 4 laxfiléerca 150 g gorgonzolasmält smör till penslingsaltSås. Tillaga i ugn 200 C 10-12 min. 4 laxfiléer
Tillaga i ugnen tills laxen är klar, ca 20 minuter. 1 kg laxfilé. Lägg laxen i en ugnsform. Topping. Rör ihop färskost, senap, honung, salt och peppar, och bred på laxen
Lägg laxfiléerna i en ugnsfast form. Häll såsen över laxfiléerna. 4 st tinade laxfiléer,. Tillaga mitt i ugnen i 200° i ca 25 min. 4 st tinade laxfiléer,
På lördagskvällen lagade jag 3 rätters och huvudrätten var en ugnsbakad laxfilé i hummersås. 700-800 g färsk laxfilé i bitsaltseafood och fishkrydda (Santa maria)Sås. Häll såsen över laxen och tillaga i ugn på 200 grader tills laxen är klar, ca 40 minuter. 700-800 g färsk laxfilé i bit
Salta/peppra på laxfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. En rätt som ingår i kategorin EDITHS BÄSTA >> (4 port)4 st laxfiléer, ca 125g/st. Tillaga mitt i ugnen i 200° i ca 25 min. _________________________________________________________________________________Alla mina matrecept hittar du HÄR >> 4 st laxfiléer, ca 125g/st
Salta och peppra på laxfiléerna. Laxfilé med vitvinsås - Mycket festlig och god laxrätt - Ingår i kategorin EDITHS BÄSTA >> (4 port). 4 st laxfiléer, á 125 g. Tillaga mitt i ugnen i 200° i ca 25 min. Alla mina matrecept hittar du HÄR >> 4 st laxfiléer, á
Tillaga i mitten av ugnen tills innertemperaturen är 50°, ca 15 min. 4 bitar laxfilé á 150 g. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 bitar laxfilé á 150 g rivet skal av 1 citron ½ dl rostade pinjekärnor 1 dl hackad färsk basilika 1 krm svartpeppar Risotto 2 dl avorioris 1 gul lök 1 dl torrt vitt vin pressad saft av ½ citroner 4 dl kycklingbuljong 1½ dl Arla Präst®, riven 50 g Arla® Svenskt Smör