Men det var kul att få testa Här kommer kvällen i bilder samt maten vi tillagade och åt. 1 paket Glass Noodles1 msk Chili & Garlic Sauce Sriracha7 dl kinakål, fint strimlad1 st rödlök, skivad100 g champinjoner, skivade2 st tomater, strimlade1/2 kruka Koriander1/2 kruka Santa Maria Vattenkrasse, färsk1/2 lime, saften1/2 tsk salt TILLAGNINGStek köttfärsen och krydda med tunt skivad Lemongrass, Sriracha sauce och Fish sauce
Ankbröstet är tillagat och marinerat i varma kryddor som stjärnanis, ingefära och kanel som sedan serveras med en nudelsallad med japanska udonnudlar, kinakål, gurka och chili
Vi hjälptes åt att kallröka två ankbröst som jag sen tillagade och serverad med jordgubbskimchi. Kimchi är en koreansk kryddstark smårätt gjord på syrade grönsaker, ofta med kinakål som bas
Jag väljer att köpa köttfärs från Sverige istället för färdiglagade köttbullar som är tillagade av ingredienser som är BILLIGARE än själva råvaran kan överhuvudtaget bli