Tillaga gås recept

3 Spara

Kastanjer på Madams vis

Denna goda nöt från Central- och Sydeuropa, använd redan på romartiden, passar nämligen utmärkt som tillbehör till t ex anka och gås där den lilla mjuka sötman ger en extra kick
5 Spara

Confit Byaldi

I det här receptet tillagas grönsakerna i olivolja. på anka och gås som kokas i sitt eget fett. 3-4 portioner Confit Byaldi – Ratatouille men ändå inte – långsamt tillagade grönsaker på låg värme med piperade, paprikasås, sprinklad med vinagrätt
1 Spara

Kastanjer på Madams vis

Denna goda nöt från Central- och Sydeuropa, använd redan på romartiden, passar nämligen utmärkt som tillbehör till t ex anka och gås där den lilla mjuka sötman ger en extra kick
1 Spara

Confit Byaldi

I det här receptet tillagas grönsakerna i olivolja. på anka och gås som kokas i sitt eget fett. 3-4 portioner Confit Byaldi - Ratatouille men ändå inte - långsamt tillagade grönsaker på låg värme med piperade, paprikasås, sprinklad med vinagrätt
Sökförslag och sidor