pinnar, krydda runt om och låt de ligga helst ett dygn innan de ska tillagas. Vivilleinte förändra för mycket, det är tillräckligt med jobb att bara göra denna förändringen, alla inlägg måste gås genom för att ändra storleken på bilderna och placera om dom
Så, dagens tipsblir lax som tillagasi en gyllengul saffranssås. Igår, som jag nämnde, firavi Mårtensafton med en traditionell skånsk gåsamiddag hemma hos min svägerka
Nej, ge mig en anka, gås eller varför inte en tjäder så blir jag lyckligare. Som jag skrev itidigareinlägg lovade jag receptet på ankan om den i motsats till förra fredagens försök skull lyckas
I det här receptet tillagas grönsakerna iolivolja. på anka och gås som kokas isitt eget fett. Ta ut dem ur ugnen och låt svalna tills de går att ta i dem utan att bränna ihjälsig
I det här receptet tillagas grönsakerna iolivolja. på anka och gås som kokas isitt eget fett. Ta ut dem ur ugnen och låt svalna tills de går att ta i dem utan att bränna ihjälsig
Oavsett om man tillagar köttet på grillen, iugnen, stekpanna eller kanske i en Sous Vide så ska man alltid gå på innertemperaturen för att avgöra om köttet är klart
Att drickatill Överlag kan man säga att lätta röda viner gör sig bäst tillkycklingrätter, men det beror naturligtvis på hur den är tillagad och på tillbehören
Du kan givetvis tranchera gåsen när den är varm också om du villtillaga allt samma dag. I första avsnittet så stekte vigåseniugnen och la den i kylen till nästa dag