Trodde jag hade svar på dessa frågor när jag tackade ja till en intervju i den tyska tidningen Jag blev så glad att jag fick frågan att jag inte tog med i beräkning hur svårt det är att definiera den traditionella svenska frukosten
Äntligen kom andra numret av tidningenSötadesserter och jag blev verkligen inte besviken. Den här bilden mötte mig i tidningsstället i affären i veckan och då var det liksom kört, det går inte att bara gå förbi den
Enligt ursprungsreceptet som jag hittade i senaste numret av tidningenSötadesserter kan man servera karamelliserad banan till, men det hoppade jag över den här gången
Denna efterrätt hittade jag i en tidning Sötadesserter, men förenklade den något. Nu vet jag inte hur det hade smakat om jag gjort egen glass och egna kaksmulor, men oj vad god denna efterrätt var
Sötadesserter är namnet och bara omslaget ser riktigt inbjudande ut. Ny tidning med bara desserter. En ny tidning med bara desserter hade premiär i veckan och den kan jag rekommendera om man vill ha ny inspiration i köket