Tillsätt tomaterna, buljongen och wok-kryddorna. För 6-7 port1/2 purjolök2 morötter3 tomater100 gram färska champinjoner4 port kokta nudlar1 liter grönsaksbuljong600 gram torsk och laxtärningar (jag tog bara lax)1 påse Lime wok spice mix1 limesalt och pepparSkär purjolök och morötter i sneda skivor och tomaterna i grova tärningar
Värm oljan i en wok. En mycket traditionell rätt i Thailand är kyckling med basilika, men då ska det vara thailändska basilika som har en lite söt men samtidigt lite besk smak
Nu har jag testat mig fram och gjort min version av rätten och inte helt oväntat har jag lagt till chili, men också koriander och en sojadressing (som inte är rakt av thailändsk i sin smak)
Hetta upp olja i en wok eller en stor stekpanna på hög värme. Blötlägg nudlarna i varmt vatten tills dem mjuknat, låt sedan rinna av och ställ åt sidan
Använd gärna råris eller jasminris eftersom rätten har en Thailändsk touch. ), baljväxter och grönsaker och biffwoken med sina krispiga grönsaker är också en vitamininjektion som behövs i vintermörkret