600 g torsk (jag använder fryst i block). 600 g torsk. Är så dålig på att testa recept, ofta slänger jag bara ihop nåt, vilket iof inte är en negativt egentligen
4 portioner 600 g torsk (jag använder fryst i block)olja till stekning 2 gula lökar2 vitlöksklyftor2 fiskbuljongtärningar2 dl vatten 1 dl vitt vin/matlagningsvin1 msk frysta provensalska kryddor3 msk sweet chilisås2 dl matlagningsgräddeev redningSkär den tinade fisken i bitar, lägg åt sidan. 600 g torsk
Det går även bra att göra den på någon fisk såsom lax, torsk, sej, vitling, kolja, kummel. Här har jag något vanvördigt blandat två olika sorters thailändska currypastor som vanligtvis används till helt olika rätter
Går snabbt och enkelt att göra, servera med ris och thai sweet chilisås. Riktigt gott blev detta, som fiskpinnar de lux, torsken är panerad i panko, japanskt ströbröd, liksom sparrisen
1 burk thai green curry 400 ml. 300 g färsk fisk t ex torsk. Hetta upp innehållet, rör då och då. Tillsätt bambuskott och den tinade fisken skuren i bitar
För gårdagens middag hade jag tänkt laga torsk, men av ganska exakt två skäl blev det inte så. Istället blev det Thaisalladen med en dressing jag nästintill skulle kunnat döda för
Prova thai stroganoff med falukorv. Prova torsk i currysås med äpple och dill. Nu är årets lista på svenskarnas vanligaste vardagsmat släppt av Food & Friends i deras Matrapport för 2016
Pad Thai . Torsk med chorizo och ärtröra och råstekt potatis. God morgon. Så börjar september månad rulla mot sitt slut och jag som trodde att saker och ting skulle börja lugna ned sig, börjar inse att tempot ska höjas ytterligare
Laxen går självklart att ersätta med annan fisk såsom torsk, kummel, sej. 1-3 tsk curry paste (jag tog en vanlig röd thai curry paste och även en som heter Nam Prik Pao och är mildare med lite rökiga noter, det är den man brukar ha i tom yam-soppan)