Gärna tillsammans med lite vaniljsocker. Rabarberpaj med frangipane-fyllning. byta ut mandelmjölet mot malda hasselnötter eller pistagenötter och pajskalet kan smaksättas med choklad eller vanilj eller något annat gott
MinimarängerKoka upp socker, vatten, citronskal med urskrapad vanilj och vaniljstång. Vispa äggvita med sockret till ett fast skum, vänd ner florsockret med en slickepott
Idag har jag gjort somriga tarteletterfylldamed cheesecake och rabarberkompott. Gör en rabarberkompott genom att koka upp rabarber med lite vatten och socker (jag använde råsocker och smaksatte med lite vanilj)
Vaniljpulver. Spritsa den italienska marängen ovanpå tarteletternamed vilken tyll du vill. Jag har några jättesöta små formar som jag ärvde efter mormor och som jag alltid har tänkt att jag någon gång ska göra pyttesmå tarteletter i
Servera medvaniljkesella. Fyll på med rabarberkompott. Då vi i helgen hade lite vaniljkesella över så tog jag lite vad jag hade och det blev denna helt makalösa kreation