Igår bjöd vi hem vänner och jag rörde ihop en tapenade att ha till det nybakade brödet. Idag är det min förlovningsdag och det kommer att firas med att gå ut och äta ikväll
ex delade LCHF Rolls (receptet hittades här) frasiga högst upp i ugnen i 225 grader (snittytorna uppåt såklart), klicka på tapenade och toppa med färska basilikablad
Håller i kylen i två veckor, täck med olivolja så att tapenaden inte blir torr. Kärna ur oliverna och blanda samtliga ingredienser i en matberedare och mixa till önskad konsistens
Simos specialtapas, crostini med tapenade och soltorkade tomater. Tapenade är en sorts röra av svarta oliver, solrosolja, vitlök och ibland med ingredienser utöver standard
Fördela tapenade och getost i formarna. 25 dl tapenade. Ställ formarna på en plåt. Äggstanning. Vispa ihop ägg, grädde, timjan, salt och peppar och fördela i formarna