Sen när du tar upp dom brukar jag låta dom rinna av en stund på papper sen kommer magin, lägg dom i skålen sen kryddar du dom med rökt paprikakrydda {Paprika, smoked santamaria} och salt
- 1 gul lök- 2 vitlöksklyftor- 2 burkar krossade eller hela tomater- 1 grönsaksbuljongtärning- 5 dl vatten- En nypa socker- Basilika- Salt & SvartpepparTill Nachos-tapas- Quadritos (Från SantaMarias nya sortiment)- Pumpkin Seed & Chili Pesto (också från SantaMaria)(Har du inte peston är det också gott med jalapeno)- OstTillbehör. Soppan1) Hacka och fräs lök och vitlök tills det blir lite mjukt2) Häll i tomaterna3) Smula i buljongtärningen och häll i vattnet4) Häll i en nypa socker och hackad basilika5) Låt det koka 15-20 minuter och rör om då och då6) Du kan sedan välja om du vill mixa soppan slät eller om du gillar lite bitar i7) Smaka av med salt & pepparTapas1) Sätt på ugnen på 175 gr2) Lägg ut Quadritos på en plåt3) Lägg en klick pesto och en skiva ost på varje4) Gratinera i 5-10 min5) Lägg på en klick crème fraiche när du tagit ut dem ur ugnenServera soppan med lite riven parmesanost och en klick crème fraiche och njut
8 Tex Mex Tapas Cherry Peppers. Blanda samtliga ingredienser till fyllningen. Skär ev av en tunn skiva av botten på cherry peppersen så att de står stadigt