Då blev det mycket mexikanskt och många majstortillas och tacos. I Mexiko och USA så gör man majstortillas och tacoskal av endast majsmjöl som är nixtamiliserat som det heter
för 3 stycken mellanstora tortillas (som på bilden)30 g majsmjöl/vetemjöl med råg1 msk vatten1/2 kryddmått salt3 g bakpulverBlanda ihop alla ingredienser till en fast deg och jobba med den i 5 minuter
Näringsvärde per portion om du använder de ingredienser jag använt. Ända sedan jag var i LA i maj och åt Fish tacos på Beverly Hills hotel, har jag haft tankarna på att testa att göra något liknande själv
För typ en vecka sedan åt jag tacos för första gången sen jag började äta LCHF. Jag åt väl i och för sig inte tacos jätteofta innan heller, men fram tills nu har jag inte kommit på något bra sätt att göra dem på med strikt LCHF
Blanda ihop alla ingredienser, klart. Förra helgen hade vi en idé om att vi skulle ge oss på att försöka försvenska tacosmiddagen som blivit så väldans populär i de svenska hemmen, speciellt på fredagarna
Blanda dem med resten av ingredienserna i en liten bunke. Servera laxen i tacoskal med mangosalsa, skivad rödlök och koriander samt limeklyftor vid sidan av