Tacopaj grahamsmjöl kesella recept

Tacopaj med grahamsmjöl

Tacopaj med grahamsmjöl

2 dl grahamsmjöl. 2 dl kesella eller creme fraiche. Gör såhär. Sätt ungen på 225 grader. Börja sedan steka köttfärsen och hacka löken
Tacopaj

Tacopaj

Tillsätt kesella och blanda till en deg. I helgen åt vi paj med goda vänner och just tacopajer finns ju i många varianter
Tacopaj

Tacopaj

Ett lite vuxnare alternativ blir en enkel tacopaj som passar lika bra på någon av sommarens bufféer som på vinterns mysiga innemiddagar

Lätt tacopaj

Blanda margarinet och mjölet och salt, tillsätt sedan kesellan. 1 burk kesella. 2 dl grahamsmjöl. Pajskal. Knåda tills det blir en jämn deg

Tacopaj

2 dl grahamsmjöl. 1 dl kesella. 1. Stek köttfärsen och tillsätt tacokrydda. 2. Blanda pajdegen. 3. Platta ut pajdegen i en pajform