Stek köttfärsen i stekpannan, tillsätt tacokrydda + vatten och crème fraichen. salladsblad, gurka, tomat, fetaost, rödlök - rör ner lite olivolja samt krydda med citronpeppar och italiensk salladskrydda
Blanda ihop cremefraiche, tacokrydda och chilisås och bred det över grönsakerna. Visst kan man göra tacopaj på vegetarisk färs, men testa att göra denna grönsakspaj med tacofyllning
Blanda ihop cremefraiche, tacokrydda och chilisås och bred det över grönsakerna. Det blir denna smaskiga tacopaj, som flera av er provade förra gången jag publicerade den i bloggen och den uppskattades verkligen
Blanda ihop cremé fraichen, majonnäsen och den rivna osten och bred ut smeten över tomaterna. Servera med en blandsallad, rödlök och även nachochips om ni har det hemma
Blanda samman crème fraiche, kvarg, tacokrydda och chilisås. 11 rödlök. 12 dl Arla Köket® crème fraiche. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj Pajdeg 75 g Arla® Svenskt Smör 3 dl vetemjöl ½ dl Arla Köket Kesella® kvarg ½ tsk salt 3 msk vatten Fyllning 1 rödlök 1 zucchini, ca 300 g 1 sötpotatis, ca 300 g 2 paprikor i olika färg 2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1 tsk salt 1 tsk torkad oregano ½ tsk svartpeppar Topping 2 dl Arla Köket® crème fraiche 4 msk Arla Köket Kesella® kvarg ½ påse taco kryddmix 2 msk chilisås 1½ dl Arla® Familjefavoriter riven ost mozzarella 1 kvist körsbärstomatGör så här Sätt ugnen på grill 225°
Blanda crème fraiche med majonnäs, tacokrydda och chilisås. Köpte med mig lite olika tidningar och hittade så mycket gott - t ex denna smarriga vegetariska tacopajen
Det finns också en smarrig tacopaj där du har fyllningen i ett pajskal i stället för tortillabröd, den funkar kanon att göra med ett glutenfritt pajskal också