Jag bjöd t ex familjen på denna vegetariska tacogratäng en helt vanlig vardag. Tänk att ordet taco har blivit så starkt förknippat med fredag här i Sverige
Så idag tyckte vi att det passade perfekt att skicka vårt senaste tacotjohej vidare till er och sen får ni själv bestämma när ni vill laga till denna köttfria tacogratäng, den passar ju lika bra en måndag som en fredag
Ikväll gjorde jag ännu en variant på taco, nämligen en tacogratäng. Till en början hade jag tänkt göra tacopaj men var inte sugen på just pajdeg så istället blev det något gratäng-liknande där jag använde mig av en en massa tacochips som botten och även som ett täcke ovanpå
4 4 port ris Gratäng 1 tsk olja ca 500 g nötfärs 40 g taco kryddmix 390 g pastasås vitlök 1 dl vatten 340 g majskorn 3 tomater 2 dl taco crème fraiche Grönsaker 1 rödlök 1/2 gurka Lägg till i inköpslistan
Först steker jag färsen ihop med paprika och röd lök och häller sen i tacokrydda. Sen brukar jag hälla i färskost med taco eller paprika smak i färsen i grytan och röra runt
1 påse Old El Paso™ Taco Kryddmix. Sätt ugnen på 200°C. Koka pastan. Hetta upp matolja i en stekpanna och fräs köttfärs tillsammans med kryddmixen och hackad lök