Blanda creme fracihen med philadelphiaosten, riven vilök och salsan. Tacogratäng är ju aldrig fel och det är ett trevligt sätt att variera fredagsmyset
Denna tacogratäng är riktigt mumsig, med ett lager av creme fraiche och philadelphiaost – perfekt för er som älskar att ha creme fraiche till tacosen (det är ju så gott)
Bred ut philadelphiaosten i botten på en ugnsform. -)Ingredienser för 4-6 personer500-600 g blandfärs1 dl vatten1½ påse tacokrydda200 g philadelphiaost, naturell2 dl creme fraiche1 röd paprika, hackad2-3 dl riven ostGör så härSätt ugnen på 225 grader
Bred/klicka sedan över ett täcke med Philadelphiaost. Röd jalapeno kommer jag minska ner på för att dra ner styrkan, kommer även ta mer philadelphiaost för att få den krämigare
Philadelphiaost orginal. Första gången jag lagade min underbara tacogratäng lovade jag ju er att jag skulle dela med mig av receptet, för det är verkligen något man inte vill missa
Blanda Creme fraichen med philadelphiaosten, salsan och majsen, häll över köttet. Ikväll blev det tacogratäng i stugan, gott tillsammans med en god sallad & alkoholfri Carlsberg (mannen fick rödvin & ayran)