Ät med sallad. Mkt god variant av den lättlagade tacogratängen. 10 Cm purjolök hackas och fräses med köttfärsen +en brk krossade tomater. 400 g Philladelphiaost läggs i botten på ugnsfast form+1dl créme fraiche breds ovanpå. 1brk green chili breds ovanpå. 1/2 gul paprika +1tomat hackas och läggs ovanpå köttfärsen. 10 Cm purjolök hackas och fräses med köttfärsen +en brk krossade tomater. 400 g Philladelphiaost läggs i botten på ugnsfast form+1dl créme fraiche breds ovanpå. 1brk green chili breds ovanpå. 1/2 gul paprika +1tomat hackas och läggs ovanpå köttfärsen
Lägg på ytterligare ett täckande lager med tacochips och strö riven ost på. Blanda crème fraiche och tacosås (häll i så mycket tacosås som du vill ha) i en skål, hacka paprikan och häll även i den
Pussla över nachochipsen så att dom täcker alltihopa, och avsluta med den rivna osten. Blanda philadelphiaosten och cremefraichen och sprid ut på botten av en ugnsfast form
" I hennes flöde dyker det alltid upp något jag är sugen på - sist var det en tacogratäng, som dock inte blev den gratängen vi till slut lagade pga svindyr quinoa (återkommer till det receptet dock) men då ramlade jag över det här snarlika receptet på Coops hemsida och det var riktigt gott
Tacogratäng. Servera med en sås gjord på cremefraiche och sweet chili, samt en god sallad. Servera med en god sallad, guacamole och vitlökscremefraiche
Hacka paprikan och blanda ihop med färsen, häll sedan detta ovanpå crème fraiche-blandningen. Jag åt med lite sallad till men hade jag struntat i kolhydraterna hade både tacosås, tacochips och/eller tacobröd åkt fram