Garnera med valfri mängd granatäpple (jag tog rätt mycket). Jag gjorde en supergod försvenskad variant av Tabouleh (supergod libanesisk sallad baserad på persilja), skivade vildgurka, labneh och fyllde grillade hela paprikafiléer med mosad labneh
låt salladen villa i kylskåpet ca en halv timme innan servering så bli det mycket godare. Finhacka persiljan, tomaterna och löken och blanda tillsammans
En riktig tabuleh innehåller mycket lite boulghour /couscousgryn och mest blad persilja och tomat. Skär av stjälkarna, sedan hacka persilje bladen mycket fint
mycketpersiljagul löktomatzuccini (eller gurka - men jag har överproduktion från lotten)paprika+rikligt med pressad citron och olivoljasaltFinhacka grönsaker och blanda med den kokta bulguren
Här blev det annorlunda eftersom blomkålen blandas med så mycket annat gott. Men jag lär väl få äta upp att jag ännu en gång lägger upp ett recept på tabouleh som inte innehåller mestadels persilja, men det får jag ta
Hacka tomaterna, strimla persilja och mynta mycket fint och lägg i en bunke. 1 knippe bladpersilja. Häll på ca 2 msk olivolja och saften från citronerna samt en matsked vatten
Salladen innehåller mycket finnhackad persilja, bulgur och mynta. Häromdagen hittade jag fin färsk mynta och persilja i en av affärerna som säljer orientaliska livsmedel här i stan så jag passade på att göra tabouleh igår
Det blev ungefär lika mycket över som det blev av Taboulehn. Så hade jag gjort Tabouleh. Det sista åts upp för att de var så goda och inte för att det var tal om så mycket hunger