Ringla lite ljus sirap över och in i ugn 200 grader i ca 45 minuter. Serveras med potatis eller potatismos lingonsylt och SyltadrödlökKoka upp1 dl sockero,5 dl ättikssprit2 dl vattenlåt svalnaSkiva rödlök jag tog 4 styckenoch lägg i glasburk med 2 lagerblad5 kryddpepparkornsalt och svartpepparhäll över lagen och låt stå över natten. Skiva rödlök jag tog 4 styckenoch lägg i glasburk med 2 lagerblad
Blanda olja, citronsaft, vitlök och sirap till marinaden och pensla på fisken. Syltadrödlök. Tillsätt saften, sirapen och vinägern och koka till dess att all vätska är borta
Blanda de torra ingredienserna och rör sedan ner sirap och vatten. 4 msk brödsirap. 5 skivad rödlök (lagd i vatten en stund för mindre smak, sedan avhälld). 4 msk brödsirap. 5 skivad rödlök (lagd i vatten en stund för mindre smak, sedan avhälld)