Recension av “Sweet. ” av RoyFares, Bonnier Fakta. ” är Fares första bakningsbok där han har samlat över femtio favoritrecept indelade i kapitlen “Till middag” (framför allt med desserter i portionsstorlek), “Till fest” (innehållandes tårtor och pajer som räcker till många), “Till kafferep” (som är en uppdatering av klassiska sju sorters kakor och innehåller både svenska småkakor, muffins och cupcakes), och “Till mingel” (med recept på kakor och godis som mer är som små munsbitar)
Det är RoyFares recept från hans kokbok Sweet. Denna äppelpaj är väldigt god. VÄLDIGT GOD. Extrasonen var här igår och levererade äpplen från trädgården, skeptiskt läste han receptet på denna paj som jag har bakat tidigare
Receptet kommer från RoyFares bok Sweet. Karamelliserad ananas med kokosmousse. Om mina smaker när det kommer till desserter är kola, choklad och nötter skulle Olovs vara mer tropiska
Den här pajen som kommer från hans bok Sweet är inget undantag. RoyFares recept är magi. Godkväll. I år har vi till skillnad från de senaste två åren massor av äpplen på våra äppelträd
Jag kan nog inte säga det för många gånger, jag älskar verkligen RoyFares bok Sweet. I RoyFares bok finns dl mått utmärkta, men jag väljer att inte sätta ut dem (vill ni ha dem får ni köpa boken) utan rekommenderar hellre att ni köper en hushållsvåg som finns för en hyffast billig pen på Clas Ohlsson eller Cervera
Receptet är från RoyFares fantastiska bok Sweet. (extra sweet att han just nu gör sin andra bok, följer honom på Instagram och bilderna är otroligt vackra) men jag valde att göra rosa macaronger med hallonsmak då de var till en kollega och en av mina bästa vänner som slutade på jobbet
Recept på chokladbotten från Manuela Kjeilens bok "Manuela's Diner" med några ändringar och recept på lemon curd och blåbärsfrosting från RoyFares bok "Sweet"
De kommer också från RoyFares nya bok "Sweet". . Här är apelsintryffelpajerna som vi hade på nyår, inte som dessert utan mer som småplock med ost och frukt