Detta betyder inte att jag någonsin kommer bli någon av dessa dock, men trots det så vill jag och så kommer jag, fortsätta dela med mig av mina vegan recept för att visa att vegan mat kan faktiskt vara otroligt god
Så igår gjorde jag slag i saken efter att sett Hannas recept på en liknande variant. Inlägget Potato and SweetPotato Fries dök först upp på A Big Heart & Soul - Jessica Clarén
Idéen till tårtan, och grundreceptet till bottnarna, kommer från Sweetapolita och Martha Steward, men jag har arbetat om det för att passa mig lite bättre
Receptet på dessa goda brownies med sötpotatis kommer från Deliciously Ella. The recipe for these yummy brownies with sweetpotatoes come from Deliciously Ella
Om du inte kan eller vill äta sötpotatis, tycker den är dyr, inte hittar i butik eller att den tagit slut, jo då kan du givetvis även göra samma recept fast med bakpotatis istället
recept. orginalrecept. Från en annan dejt med min bästaste Emma. Att vårrullar har blivit min favorit lördagsmat på senaste tid, har väl knappast gått att missa
Finns flertalet recept, valde ett på måfå. Nu är det ju så att vi alla mer eller mindre vet att någons “my mom’s sweetpotato pie” är bäst och godast (alla har väl sett en och annan hollywoodproduktion tänker jag)
De blev en aning sköra, så därför har jag ökat mängden mandelmjöl i receptet nedan. Sweetpotatoes are like the word says sweet and therefore they are great to use in baking
---Recept på råkost/raw food från Aurea på lifefoodyoga. Ingredienser1 sötpotatis3 dadlar1/2 rödlök1 tetra (330 ml) kokosvatten2 msk kokoschips1/2 färsk chilifruktHimalayasaltExtra vatten om det behövsGör så härMixa allt i mixern och servera med en dressing gjord på blötlagda cashewnötter mixade med 1 lime, 1/2 chilifrukt och salt