Recept och bilder här nedan. Jag fick frågan om jag tillsammans med några andra matbloggare ville delta i en tävling som går ut på att laga en tolkning av ett julbord på fågel
K-Märkt Garnisonen, Stockholm - Jens Dolk tänder upp inför Årets Julbord 2014 som Livsmedelsföretagen (LI) traditionsenligt arrangerar för oss som älskar julmat och dyrkar statistik
Det är verkligen smidigt värre när man gör större satser så som till exempelvis julbordet eller bara har hittat färs till bra pris, gör köttbullar i mängder och fryser in
Hiller är florist (från Storbritannien, tror jag) och boken handlar väldigt mycket om blomser- och växtarrangemang, och då ser du inte en julstjärna eller hyacint så långt ögat når, utan det är väldigt "osvenskt", vilket jag tycker är kul (inget ont om svenska julblommor och traditioner, dock)
Den innehåller nämligen allt det där du behöver för att få ett lyckat julbord. Boken är lättläst enkla recept att förstå och bilder som känns tilltalande men inte så intressanta men ändå är dom fina på något underligt sätt