Tyvärr är inte de svenska jordgubbarna här ännu, men det cypriotiska har ju faktiskt anlänt. Har verkligen haft helt underbar ledighet, trots att mannen är bortrest igen
Desserter på tapasbord är kanske inte det vanligaste om man ser till traditionella spanska tapas, men eftersom kursen handlade om en försvenskning av plockmaten tyckte jag att det passade fint med en sötare avslutning – för vad är väl en middag utan en dessert
få då vankas det premiär för det svenska fotbollslandslaget. Skäms säger jag till mig själv. Jag som lovade er ett söt och härligt recept redan i fredag
Rör ner jästen i den ljumma mjölken och ställ åt sidan. Krossa kardemummakärnorna i mortel. Vispa ägg och salt i en stor skål och tillsätt socker, kardemumma, smält smör, jästblandningen och till sist 500 g av mjölet
Ni har väl inte missat vem det är jag ringer när jag behöver riktigt goda råd i köket. Ingen är säkrare på sin sak än Ludwig Tjörnemo och i onsdags tog han OS-guld med juniorkocklandslaget
Köp eller läs mer om min e-bok 12 sydamerikanska bakverk och desserter. Boken innehåller de 12 mest typiska syd/latinamerikanska recept, anpassade efter svenska mått