Men bara för det behöver man ju inte låta bli helt att göra något trevligt bara för ATT det är Alla Hjärtans Dag, så jag snodde ihop en busenkel dessert förra veckan som jag hittade inne hos Sara med bloggen Vardag
Tillsätt de svarta vinbären och rör runt. Sara på Vardag. Kotletter i svartvinbässås4 portioner4 karrékotletter4 dl vatten2 dl svarta vinbär1 kycklingbuljongtärningsalt och peppar Salta och peppra kotletterna och bryn dem, ca 3 minuter/sida i en stor och rymlig stekpanna
FALSK POTATISSALLAD Á LA SARA (2 PORTIONER). 3 st svarta oliver (med kärna). FALSK POTATISSALLAD Á LA SARA (2 PORTIONER). 3 st svarta oliver (med kärna). 3 st svarta oliver (med kärna). 3 st svarta oliver (med kärna)
Hallonpannacottans grundrecept är Alexandra Zazzis, hämtat från senaste numret av Buffé, men jag bytte ut hennes svarta vinbär mot hallon vilket fungerade alldeles utmärkt
Att jag upptäckte boken i fråga har jag en annan bloggare att tacka för, närmare bestämt fantastiska Sara, som inte är en renodlad matbloggare, men som oerhört förtjänstfullt bloggar om bland annat mat
Hamburgare med tryffelmajonnäs, dubbel lök och svartasara. Servings. 4. Cook Time. 30 Min. 15 Min. Salmalax med flower sprouts, basilikarisoni och brynt citronsås