Toast på svarttrumpetsvamp i två lager samt Tomattoast med nötter, chèvre och honung. Fortsätt sedan vidare med bacon, oxfilé, tomat och rödlök, samt salt och grovmalen svart peppar
Förhoppningsvis hinner jag före frosten, för jag fullkomligt älskar toast på svarttrumpetsvamp. Där kan man sätta sig ned och plocka svarttrumpetsvamp, för att sedan, tio minuter senare resa sig upp och konstatera att svampkorgen är fylld till bredden
Den här toasten var suverän, dock skippade vi den rivna pepparroten då jag inte tycker om pepparrot. Svamptoast med äpple och pepparrot – receptet kommer från Allt om mat nr 14/2014 (sid. I Allt om mat nr 14/2014 hittade jag ett recept på svamptoast som jag inte kunde motstå att prova. 300 g svamp, t ex kantareller, svarttrumpetsvamp och/eller trattkantareller). 300 g svamp, t ex kantareller, svarttrumpetsvamp och/eller trattkantareller)