Svampsoppa förrätt recept

Krämig Svampsoppa

Krämig Svampsoppa

De flesta äter nog tre-rätters på Nyårsafton, och det som alltid är svårast att komma på är onekligen förrätten, eller vad säger ni
God svampsoppa

God svampsoppa

Soppan är en fin förrätt, men passar även utmärkt till lunch med ett gott helst nybakt bröd till. Stek svampen till allt vatten försvunnit, lägg i en klick smör och tillsätt även purjulöken som du har skivat och stek ett par minuter
Svampsoppa

Svampsoppa

Så då blev det en god förrättsoppa i fredags. Svampsoppa med baconströssel. Så då blev det en god förrättsoppa i fredags
Annas himmelska svampsoppa

Annas himmelska svampsoppa

Hon bjöd på en helt vansinnigt god svampsoppa till förrätt. I lördags hade jag turen att få vara bjuden hem till min vän Anna på middag
Matsedel vecka 1

Matsedel vecka 1

Torsdag - Krämig svampsoppa. Man kan servera den som förrätt till en tre-rätters middag, men den passar minst lika bra att äta till huvudrätt vilken dag i veckan som helst
Vegansk nyårsmeny – flera förslag!

Vegansk nyårsmeny – flera förslag!

Svampsoppa. Gör små pizzaslicear eller minipizzor till förrätt. Hej. Det är lite lustigt faktiskt, men vart enda år som jag har haft Jävligt Gott har en och samma dag varit den som slagit alla rekord, år efter år
Kantarellsoppa med Sherry och Parmesanost

Kantarellsoppa med Sherry och Parmesanost

Jag föredrar att servera svampsoppa tillsammans med någon smakförstärkare av  saltare slag. Skogens guld är en klar favorit i matlagningen och kantareller i soppa gör en utmärkt förrätt eller hurvudrätt om den serveras med exempelvis en surdegsbaguette till
Trattkantarellsoppa

Trattkantarellsoppa

Den här soppan åt vi som förrätt i torsdags och som lunch i fredags och den var väl så god vid båda tillfällena

Mina bästa vardagsrätter!

Soppa, svampsoppa. På helgerna äter vi gärna förrätt eller efterrätt och lyxar lite med att t ex dricka bubbel eller laga mat extra länge

Birka Cruises kryssning

Åh finns mera mat och ostbricka, svampsoppa. Förrätt fick vi garvad lax, lök, CF/majonnäs, löjrom. Hej på er läsare
Tack 2015 och Hej 2016!

Tack 2015 och Hej 2016!

Mustig svampsoppa med tryffelolja, rostade hasselnötter och timjan. Jag fick i uppdrag att göra första förrätten