Svampsås med kantarellfond recept

Rostbiff med svampsås och sötpotatis

Rostbiff med svampsås och sötpotatis

Byta ut kalvfonden till kantarellfond istället, annars körde jag enl receptet. Till middag blev det Rostbiff från Gödeberg Gårdsbutik här i Lindome, medsvampsås
Vegansk Biff Wellington med rödvinssås och duchessepotatis

Vegansk Biff Wellington med rödvinssås och duchessepotatis

Vegansk köttfärslimpa medsvampsås och rotsaker i ugn. Nu har de även kommit ut med en ekologisk version av sin vanliga grönsaksfond och en asiatisk fond med ingefära, chili och vitlök samt faktiskt också veganmärkt sina fem växtbaserade fonder (Scharlottenlöksfonden, kantarellfond, asiatisk, grönsaks och ekologisk grönsaksfond) – så de har verkligen vässat sitt vegogame på senaste
Biff med Karl-Johansås

Biff med Karl-Johansås

När du är nöjd med köttet lägger du upp det och serverar direkt medsvampsåsen och en fräsch sallad. gärna någon liten sked god fond, jag tog kantarellfond för att förstärka svampsmaken

Trerättersmeny med Tryffel till Påsk

Häll av vattnet från pastan och häll därefter ner pastan i tryffel- & svampsåsen, vänd runt pastan. Därför har jag har gått fullständigt bananas inne på Armanos Deli, skönt nog kan man shoppa via nätet, och fått hem tryffelolja, tryffelkräm med Karl-Johansvamp, Kroatisk Fårost (fantastisk även till ostbrickan

Annorlunda svampsås

Recept. Chma07. fre, 2013-08-23 20. 55. 20min. (1). Skiva champinjonerna, löken och paprikan. Stek i smör och salta och peppra
Viltfärsbiffar med svampsås

Viltfärsbiffar med svampsås

Köttbuljong eller –fond eller vilt- och kantarellfond eller liknande. Till svampsåsen. Jag serverade hjortfärsbiffarna lindade med bacon, trattkantarellsås, rostade rotfrukter och klyftpotatis
Kötbullar med svampsås

Kötbullar med svampsås

Stek tills köttbullarna fått fin färg och sen blandar du ner grädden, kantarellfonden och cremé fraichen
Kötbullar med svampsås

Kötbullar med svampsås

Stek tills köttbullarna fått fin färg och sen blandar du ner grädden, kantarellfonden och cremé fraichen

Baconinlindat är publikfrieri

Tätt följt av lite avsmakning och slutligen en rent delikat svampsås. Parallellt med detta vitlöksfräste jag champinjoner i skivor som därpå åkte ner i en kastrull med grädde, vitpeppar, en skvätt cognac, soja och flytande kantarellfond