Svamprisotto med tryffelolja och parmesanost recept

Svamprisotto

Svamprisotto

Ta kastrullen från värmen, blanda i osten, smaka av med salt, svartpeppar och lite vit tryffelolja om du vill
Svamprisotto med vit tryffelolja

Svamprisotto med vit tryffelolja

Smaka av med peppar och salt. Tillsätt smör, parmesan ochtryffelolja. salt och peppar. Servera risotton med lite extra parmesanost på toppen

Italiensk risotto

Svamprisotto. Salta och peppra efter smak och avsluta med att hälla i grovriven parmesanosten. Smaka av med salt och peppar

Räkrisotto

Svamprisotto. Smaka av med salt och peppar. Tryffelolja lyfter smaken ett par snäpp på risotto och även pastarätter som innehåller parmesan och grädde

Svamprisotto

Ta bort från plattan och rör i parmesanostenoch smaka av med salt, svartpeppar ochtryffelolja. Serverades till lax som jag kryddade med salt och citronpeppar